Kayıtlar

Aralık, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Erkekler Ne İster?&Arkadaşlık Siteleri İşe Yarıyor mu?

Resim
Erkekler Ne İsterler? Merhaba sevgili bayanlar ve baylar. İsterseniz bugün erkekler hakkında konuşalım. Aslında bu tip konularda yazılacaklar çok yer tutar şüphesiz. Fakat uzatsak bile siz okumaya devam edin ve sıkılmayın. Erkekler nedir? Erkekler neler ister? Erkekler nelerden çok hoşlanır? Erkekler kadınları çok sever mi? Erkeklerin en çok istedikleri şey nedir?

Modanisa Evinizi de Düşündü

Resim
Modanisa, tekrar bir sürpriz yaparak sadece tesettür giyim modellerini, abiye modellerini ve fiyatlarını, ferace modellerini fiyatlarını ya da başörtüleri değil de daha fazlasını insanlara sunmaya, bünyesine daha fazla kategori eklemeye devam ediyor gördüğünüz gibi. Aslında bu siteyi, bayan mağazasını ziyaret eden kullanıcıların amacı, kendilerine düşündükleri ya da dolaplarında eksik olan bir kıyafet ihtiyacını gidermek için geldikleridir. Fakat görüyoruz ki sadece giyim değil daha farklı ürünler de bulunuyor.

Modanisa'ya Katkısı Olan Tasarımcılar

Resim
Modanisa uluslararası hizmet veren, bayanların tesettür giyimde ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayabilen bir firmadır. Modanisa tasarımcılarının böyle güzel kıyafetler, abiye modelleri, feraceler tasarladıklarını görebiliyorsunuz. Modanisa tasarımcıları bugün artık bunu başarıyor ve tesettür giyim tarzına her geçen gün bir yenisini de ekliyorlar. İsterseniz perdeyi biraz aralayarak modanisa tasarımcılarına göz atalım. Kimler neler tasarlıyor? Hangi kesim ve hangi tür tesettür elbise tasarımı için hizmet ediyor bir görelim. Seçtikleri renkleri, elbise detaylarını, pullar ve figürleri inceleyelim. Uluslararasından kastımız, yani sizin bir yakınınız yurt dışında bulunuyorsa o kişiye seçtiğiniz bir ürünü gönderebilirsiniz. Modanisa bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Yurt dışına da kıyafet göndermek zor değil internet siteden yapılması gerekenleri uygulayabilirsiniz. İsterseniz tüm modanisa tasarımcı firmalarını   buradan inceleyiniz.

Temizlikte Doğal Yöntemler

Resim
Temizlik İçin Doğal Maddeler Kullanın Her zaman televizyonlarda, internette ya da radyolarda bizlerden ısrarla kimyasal ve zehirli olan güçlü temizlik maddelerini kullanmamız isteniyor. Bu kimyasallar ise birer hastalık sebebidir aslında. İçlerindeki klor ile sudaki klor birleştiğinde, çoğunun içinde var olan amonyağı hayati tehlike haline getiriyor.