Kayıtlar

Şubat, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Huzur ve Mutluluk Nerede Olabilir?

Resim
Mutluluk İnsan için Şarttır Huzur ile mutluluk hemen hemen birbirinin aynıdır. En basit tanımı kişinin kendisini mutlu hissetmesidir. Düşünün ki içinizde, ruhunuzda bir yanma, acı hissi, sürekli bir şekilde nedenli ya da nedensiz devam ediyor. Mutlu olabilmek için sizi alıp oldukça lüks ve manzaralı bir ev içerisine koysalar içinizdeki acı, feryat ve fırtınalar diner mi? Elbette hayır. Çünkü problem içimizde devam etmektedir ve bizi dış dünyadan adeta koparırcasına bize eziyet eden bu lanet his, bize engel olmaktadır. O zaman bu içimizde bulunan, resmen içimizi bir mesken haline getirmek isteyen bu güçlere karşı koyma zamanı gelmiştir ve geçiyor bile.

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Resim
Fıtık Olmak İhtimal Değildir, Boyun Düzleşmesine Dikkat! Eğer işiniz bir bilgisayar başında ise ve siz öne eğik bir vaziyette çalışıyorsanız, ev hanımlarının ağır yük kaldırmaları, yastığın yüksek olması ya da kanepe kenarına başın dayatılarak gelişi güzel uyunması..vb pozisyonlar birer tehlikeden ibarettir. Bu saydıklarımız aslında boyun düzleşmesi için birer tehdittir. Yanlış duruş pozisyonları sayesinde ve bunun alışkanlık haline getirilmesi, boynun asıl yapısını bozuyor ve zamanla ortaya çıkan bu rahatsızlık ciddi ağrılara neden oluyor. Böylece boyun düzleşmesi meydana geliyor.

Markafoni'de Neler Oluyor?

Resim
Markafoni ve Tüm Kampanyalar Markafoni günümüzde oldukça büyük bir firma ve de marka haline gelmeyi başardı. Markafoni'de bir çok şey var. Bünyesinde saatlerden tutun en kaliteli marka giyimler bulunuyor. Üstelik sürekli kampanyalar bulunuyor. Markafoni bünyesinde US Polo'dan casio saatlere kadar oldukça geniş bir sahaya hitap ediyor.

Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Resim
Saç Bakımı Güzellik İçin Şart Saç bakımı her bayan için olmazsa olmazlardandır. Bayanların eşlerine daha şık ve çekici görünmeleri için saç bakımı yapılması mutlaka işe yarar. Güzellik için değişiklik şart. Bunu sizler de iyi biliyorsunuz. Zaman zaman saçın boyanması bir bayanı oldukça farklı gösteriyor. İsterseniz Olivia Jensen kişisel saç bakımını nasıl uyguladığına göz atalım.

Erkekler, Kadınlara Karşı İlgisizlik Göstermeyin!

Resim
Kadınlara Karşı İlgisizlik onu Sanal Aleme Sürüklüyor Günümüzde teknolojinin daha fazla gelişmesi, maalesef aile içi iletişimi de azaltmıştır. Televizyonların evimize girip hızla yayılması, ardından televizyon kanallarının zamanla çok artması, buna ek olarak cep telefonlarının oldukça gelişmesi ile insanlar başlarını telefonlardan hiç kaldırmaz oldular. Böylece aile içi iletişimler azaldı. Eşler birbirlerine karşı ilgisiz olmaya başladılar. Erkekler kadınlara karşı ilgisiz oldular. Kadınlar da erkeklerine karşı ilgisiz oldular.

Çok Para Kazanmak İstiyorum

Resim
Para Kazanmak İstiyorum Para günümüzde her şeydir. Para makamdır, mevkidir, özgüvendir, ihtiyaçtır . Para kişinin kendisini iyi hissetmesine destek olur. Kimse az paraya çalışmayı istemez bunu biliyoruz. Kazanması da o kadar zahmetli maalesef. Para gezmektir. Eğlenmektir. Özgürlüktür. Para hakkında konuşulacak şey fazladır. Fakat kısa ve öz bir açıklama yap diyorsanız. Para sadece bir ihtiyaçtır diyelim.