Kayıtlar

Mart, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kansızlık Kadınlarda Daha Fazla

Resim
Kansızlık Her Üç Kadından Birinde Görülüyor Kansızlık belirtileri saç dökülmesi, çarpıntı ve halsizlik şeklinde ortaya çıkıyor . Türkiye’de her üç kadından birinde kansızlık var. Ayrıca kansızlığın nedenleri arasında sadece demir eksikliği sayılmıyor, B12 vitamini ve folik asit eksikliğinden de ortaya çıkabiliyor. Diğer bir adı ise akdeniz anemisi.

Kadınlardaki Vücut, Erkeklerdeki Doyumsuzluk

Resim
Kadınlar Çekici ve Seksi ise.. Kadınlar, kadınlar ve kadınlar. Bir anne olan, kutsal olarak kabul edilen, maalesef her insan gibi acı da çeken güzel insanlar. Tatlı varlıklar olarak narin yaratıldılar. Fakat bu onların pek aciz ve ağır işleri yapamaz anlamına gelmez. Erkeklerin kalbini çalan, çekici, seksi, erkekleri baştan çıkaran, aklını alan , erkekleri çıldırtan seksi kadınlar. Bir anda bir erkeğin elini kolunu bağlayabilen , aklını bağlayabilen bir varlık olarak erkeklerin karşısına çıktılar. Nazlı, hep ilgi ve güzel söz bekleyen insanlar. Onlar için sayısız sözler ve şiirler yazıldı. Onlar için filmler yapıldı. Hatta onların hiç anlaşılmadıkları da iddia edilerek kadınların ne istedikleri sorgulandı . Onlara şeytan gözüyle bakıldı. Ortalığı karıştırıcı, dedikoducu, cennetten çıkarılmamızdan sorumlu olan bir varlık olarak görüldü. 

Aile İçi Tartışmalar Çocuklar İçin bir Kabus

Resim
Aile İçi Şiddet Çocukları Ciddi Etkiliyor Aile içerisindeki anne babaların birbirleriyle tartışmaları, hatta kavgalar, daha sert aile içi tartışmalar , sesin yükseltilmesi çocukları oldukça etkiliyor. Çocukların gece korkularına neden olabiliyor. Aile içi şiddet her zaman çocukları olumsuz etkilemektedir. Anne ve babalar, çocukları için her zaman bir destek, sığınak yeridir, bir limandır. Hem de çocuklar için öyle güzel insanlardır ki onlar. Her şey anne ve babadan istenir. Çocuklar saatlerce ebeveyni ile vakit geçirir. Anne ve baba arasındaki hakaretler, şiddet, yüksek sesli tartışmalar çocuklarda çok önemli yaralara neden oluyor. Bu olayları sık yaşayan çocuklarda gece korkuları meydana gelmektedir.