Kayıtlar

Ağustos, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Arkadaşlık Siteleri Ne Kadar İşe Yarıyor?

Resim
Bildiğiniz gibi kadınlar ve erkekler, iki farklı cinsiyet olarak bu dünyaya geldiler. Fakat ne yazık ki bizi birbirimize kavuşturacak işe yarar güzel bir sistem yok ve oturtulamamıştır. Tabi bu da belki zaman içerisinde gerçekleşecektir. İnsanların birbiri ile tanışmaları için oluşturulmuş bir proje, bir sistem göremiyoruz. Aslında bu konu üzerinde çalışılsa güzel ve işe yarar bir şeyler muhakkak çıkacaktır. Hala üzerinde çalışılan bir konu da arkadaşlık siteleridir. Arkadaşlık sitelerinin bazıları bilimsel temel üzerine kuruluyor. Kişilik testi yapılarak kişinin karakter haritası bir nebze ortaya çıkarılıyor..

İngilizce Öğrenmek Artık Daha Kolay!

Resim
Yabancı bir dil öğrenmek insana bir ayrıcalık ve değer katar. Yabancı bir dil olarak ingilizce öğrenmek size bağlı. Her ne kadar kitaplar, okuma parçaları ve dinleme kasetleri olsa da sizin bunlarla ne kadar süre ilgilendiğinize bağlı aslında. Motivasyonunuza, ilginize, yabancı bir dil öğrenme isteğinize çok bağlıdır ingilizce öğrenmek. Çünkü yabancı dil ya da ingilizce öğrenmek motivasyona, isteğinizle ve de sabırlı olmanızla da yakından ilgilidir.

Hayattan Zevk Alamıyorsanız, Depresyondasınız

Resim
Depresyonda mısınız? Ya da onu Yenebiliyor musunuz?  -Yaşamak istememek,  -Hayattan zevk, keyif alamamak ve depresyona sürüklenmek  -Her şeye karşı bir doygunluk hissetmek, - İçe kapanıp insanlarla görüşmek istememek, - İçinizden hiç bir şey yapmak istememe hali, kendini yaşlı hissetmek...vs  Peki biz ne istiyoruz? ve Depresyon belasından kurtulmak için neler yapmamız gerekiyor? 

Nicki Minaj bu Klibiyle Yürek Hoplatıyor!

Resim
Ünlü şarkıcı, Amerikalı rapçi, 1982 doğumlu Nicki Minaj yeni, seksi klibiyle nefesleri kesiyor. Seksi ve dolgun kalçalarını tüm hayranlarından eksik etmeyen Nicki, klibinde oldukça başarılı. Geniş ve dolgun kalçalarıyla adeta şov yapıyor. Yanındaki dansçı kızları es geçemeyiz tabi. Onlarda oldukça başarılı bir şekilde Nicki'ye eşlik ediyor.

Latin ya da İspanyol Dansları

Resim
Dans denilince akıllara tabi bizdeki gibi son derece amatör danslar gelmesin. İsterseniz bir de İspanyol ya da Brezilya kültürü ile yakından ilişkili olan latin dansına göz atalım öyle değil mi? Bilirsiniz oldukça yeteneklilerdir İspanyollar ya da Brezilyalılar. Dans ve eğlenmeyi iyi bilirler. Evet işte o yüzlerce yetenekli çiftlerden biri de Jorge Burgos ve Tanja Kensinger'den oluşuyor. Kendileri danstan ciddi keyif alıyor ve ortaya seyrine doyum olmayan harika görsel şov çıkıyor. Birbirleriyle mükemmel olan uyumları görenleri kendilerine hayran bırakmaya yetiyor.

Çekingen ve İçe Kapanık Olmak Bela

Resim
Lanet Olsun Neden Çekingenim? Çekingenlik doğuştan gelen lanet bir şeydir. Kişinin elinden başlayarak diline kadar onu bağlar. Kişiyi hayatta başarısız ve mutsuz eder. Her hangi bir girişkenliği, cesareti yoktur. Mutsuz ve ezik yaşar her zaman bu tür kişiler. Hastaneye ya da bir mağazaya giremezler, bir fiyat soramazlar. Cesaret de olmadığından kız arkadaş ya da sevgili yoktur. Peki ne yapacağız nasıl başa çıkacağız çekingenlik belasıyla?