Kayıtlar

Ekim, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Organik Gıdalara Muhtacız

Resim
Organik gıdalar halk arasında pek yaygın olarak konuşulmasa da ısrarla bunu gündeme getirmek zorundayız. Çünkü istiyoruz ki yapay bir gençlik, yapay bir nesil yetişmesin. Geleceğe organik gıdalarla beslenerek koşa bilelim. Ne olduğu belirsiz ürünlerden uzak kalabilelim. Yoksa hem kendimiz hem çocuklarımızın hali pek iyi görünmüyor organik gıdalar olmaksızın..

En İyi Organik Gıda Merkezi

Resim
Türkiye'de organik gıda arayan insan sayısı belki de bir elin parmakları kadar olsa gerek. Çünkü pek çok insan buna dikkat etmiyor diye düşünüyorum. Bu konuda eğer siz organik gıdalar arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Evimizde mutfağımıza taşıdığımız onlarca yiyecekten hangisinin güvenilir olduğuna ne kadar dikkat ediyorsunuz? Hangilerinin organik gıda kapsamı içerisinde olduğuna, hangi ürünlerin sağlık bakanlığı tarafından sertifikalı olduğuna kimler ne kadar dikkat ediyor?

Karın ve Göğüs Solunum Egzersizi Nasıl Yapılır?

Resim
Karın Solunum Egzersizi Yapıyor musunuz? İtiraf etmemiz gereken bir şey var. Hatta belki de birçoğumuzun dikkat etmediği yaşamsal eksiğimiz olan solunum yapmak. Nasıl nefes alıyoruz kim bilir? Nefes almayı bilmiyoruz desek yeridir. Şimdi solunum egzersizlerini öğrenelim ve hayatımıza katalım ve daha sağlıklı nefes almayı geliştirelim hep beraber. Doğru nefes alıp verme biz canlılar için çok önemlidir.

Kariyer.net gibi Siteler İşe Yarıyor mu?

Resim
Her nedense iş verenlerin tercih ettiği kariyer.net gibi iş bulma websiteleri ülkemizde her zaman revaçta. Bu internet siteleri sık ziyaret edilen siteler arasında yer alıyor. Neden? Çünkü insanların işe ihtiyacı geçinmek için paraya ihtiyaçları var. Kendilerine bir iş bulmak niyetiyle bu siteleri ziyaret ediyor. Peki işin can alıcı sorusunu sormak istiyorum. Bu siteleri kullanan, her hangi bir işe başvuran kaç vatandaş olumlu sonuç alabiliyor? 

İntihar Ediyorum Diyenler

Resim
İntihar etmek isteyenler eksilmiyor ve dünyada her 3 saniyede 1 kişi intihar girişiminde bulunuyor. Nedensiz veya nedenli yaşanan olumsuzluklar karşısında kişinin çözüm yolu arayışına girmesi ve sonucun yine olumsuzluklarla sonuçlanması karşısında bir girişimde bulunarak hayatına son vermesi. İntihar etmek ülkemizde de varlığını sürdürüyor.