Kayıtlar

Kasım, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Faverin Kullananlar, Depresyon Hastalığı

Resim
Son zamanlarda psikiyatrist doktorlarını ziyaret edenler faverin kullananlar. Bu ilaç hakkındaki tüm görüşlerinizi, varsa yan etkilerini bildiriniz. Yorumlarınızı bekliyoruz. Kullananlar memnun musunuz? Faydalarını hissediyor musunuz? Neler kattı hayatınıza? Faverin kullanıcı yorumlarını bekliyoruz. Faverin hakkında hayatınızda ne değişti? Yoruma açık davetlisiniz. Siz faverin kullanıcıları, yorumlarınız diğer kullanıcılara depresyon hastalarına da biraz olsun ışık tutacaktır...

Eşler Birbirlerinin En İyi Arkadaşı Olmalı&Evlilik

Resim
Çoğu kişi evliliğin ileri düzeyde arkadaşlık prensibine dayandığına inanır. Yanıldıklarını düşünüyorum aslında. Evliliğin yapısı arkadaşlıkla örtüşebilir fakat eş anlamlı değildir. Evlilik yakın paylaşım. Arkadaşlık ise paylaşılan yakınlıktır. Arkadaşlar uzun yıllar boyunca aynı çatıda yaşamazlar. Yani paylaştıkları yakınlık farklıdır. Eşler ise taraflarından birinin duygu halinin doğrudan diğerini etkilediği bir çok gündelik olayı paylaşırlar.

İngilizce için Amerika mı, İngiltere mi, Avustralya mı?

Resim
Yorumları, bilen kişilerden hatta konuda uzman kişilerden bekliyorum. Yorumlarınız benim için değerlidir.  Sizin de bildiğiniz gibi yabancı dil bilmek iyi, faydalı bir şey. Özellikle ingilizce, ispanyolca ya da çince bilmek kişiye daha geniş bir ufuk, daha fazla faydalı faydasız dökümana, videoya ulaşabilme imkanı veriyor. Kişiye daha geniş bir alanda hareket edebilme imkanı verdiği gibi daha fazla insana ulaşma imkanı da veriyor. Böylece bu insanlara ürün veya hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtma imkanını doğuruyor. 

Doritos Turca Haşhaşlı ve Kurutulmuş..

Resim
Merhaba. Şu anda işte bu cipsi yiyorum fakat bakıyorum da ilk üretildiği zamalardaki gibi değil. Baharatı azaltılmış. Paket mi, içerisindeki cips miktarı azaltılmış. Fiyat değişmemiş tabi. Ve sinirleniyorum garipsiyorum. Daha sonra kendi kendime düşünüyor ve soruyorum. Neden? Neden böyleyiz? Neden kaliteyi aşağılara çekmeyi tercih ediyoruz? Yoksa kalite ve yaşam standartlarımız oldukça yüksek seviyede mi?

Dermatoloji Kliniği, Dermatoloji Bilimi

Resim
Dermatoloji Hangi Hastalıklarla İlgilenir? Dermatoloji kilinklerine hastalar en çok hangi cilt hastalıkları için başvuru yapıyor sizce? İşte bazı cilt hastalıkları: *Egzemalar, *Akne ya da sivilce, *Sedef hastalığı, *Derinin kaşıntılı hastalıkları(ürtiker,pruritus) *Saçkıran(Alopesi areata) *Ağıziçi hastalıkları(aft-dil hastalıkları) *Saç, tırnak, ter bezleri hastalıkları, *İyi ve kötü huylu cilt tümörleri, *Cilt rengi ile ilgili hastalıklar(vitiligo, güneş ve gebeliğe bağlı lekeler) *Benler