Nasa'nın Gizlediği Mavi Işık Projesi Nedir?

nasa uzay araştırma merkezi



NASA'nın Çok Gizli Hileli Buluşu Blue Beam

Dünya üzerinde yaşamaya devam eden iki tür insan var. Biri iyiler, iyi niyetliler, zararsız, kan dökmeyen güzel canlılar. Bir diğeri ise aklımıza gelen ve aklımıza hiç gelmeyecek türlerde acımaksızın, üzülmeksizin her türlü kötülüğü yapmış ve yapacak olan zararlı varlıklar.



Ünlü Nasa Uzay Araştırma Merkezi, kendi bünyesinde milyonlarca insanın bilmediği çok gizli belgeler, resimler, ses kayıtları ve görüntüler bulundurduğu gibi gerçekleştirmiş ve henüz gerçekleştirememiş olduğu bir çok gizli projelere sahiptir. Hatta Nasa çalışanlarının bile bu projelerden haberinin olmadığını düşünsek, her halde hata yapmış olmayız. Tıpkı 51. bölge gizli askeri üssü gibi. Nasa'nın evrendeki araştırmalarının, gözlemlerinin ancak bir kısmını dünya insanları ile paylaştığını biliyoruz. Kendi politikalarına göre açıklamaması gereken bir çok şeyi ise insanlara duyurmuyor.





Hatta geçmişte yaşanılan Apollo ay'a uçuş görevlerinde bile çok spekülasyonlara şahit olduk. Hatta Nasa tuhaf bir şekilde yıllar sonrasında "Ay'a hiç gitmedik" gibi oldukça garip iddialar ortaya atmıştır.   


Kötü niyetliler asla boş durmadıkları için kimseye güvenemeyiz. Nasa'nın gizli projelerinden blue beam ya da mavi ışık projesi deşifre edildi. Belki de kasıtlı olarak deşifre ettirildi. Blue Beam dedikleri Mavi Işık Projesi insanlığı yönlendirmek, aklını karıştırmak için ortaya çıkarılmıştır. Aşağıda Nasa'nın deşifre olmuş mavi ışık-blue beam projesine ait videoyu seyrediniz.




Tamamen Blue Beam Teknolojisi Kullanılarak Yapılmış Kısa bir Video





Blue Beam, Mavi Işık Projesi Nedir?

Mavi ışık projesi, hologramın oldukça gelişmiş bir versiyonudur diyebiliriz. Son derece gerçekçi görüntüler oluşturan hatta sizin hemen yanınızda veya daha uzaktan her hangi bir bölgede uygulanabilen üç boyutlu görüntülerdir. Eğer yukarıdaki videoyu seyrettiyseniz ne demek istediğimizi anlamış olmalısınız. Mavi ışık, Blue Beam projesi illuminati örgütünün Kudüs merkezli tek yeryüzü devletini kurma amaçlı ortaya çıkarılmıştır. 








Dünyanın her tarafından görülebilecek dev hologram ya da uzay şovu ile insanların dinlerine uygun figürler ya da bir takım görseller ya da dini simgeler kullanılabilmektedir. Bunun yanında düşük frekanslı ses dalgaları ile uydulardan insanlara bilinç altı mesajlar da verilerek onları etkilemeyi ve daha farklı amaçlar planlanmaktadır.

Daha fazlası için devam edin 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı