Kayıtlar

Aralık, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Dünyayı Uzaydan Seyredin! Denediniz mi? & Ustream-ISS Uydusu

Resim
Teknolojinin her geçen gün gelişmesi, ilerlemesi devam ettikçe zeki varlıkların ilgisini de çekmeye devam ediyor ve devam edecek. Zeki varlıklar için teknolojinin, bilimin ilerlemesi insanlığın tekamül sürecini hızlandırıyor. Tabi var olan birikimi birileri geçmiş uygarlıklarda olduğu gibi yok etmezse. İnsanoğlu uzaya açılmasıyla birlikte uzayı uydu çöplüğüne çoktan çevirdi. Her yıl dünyadan uzaya çeşitli amaçlar için roketler fırlatılıyor. Bunlardan bir tanesi de ISS (International Space Station) uydusu. Üzerindeki kameralarla çekimlerine sürekli olarak devam ediyor.

Nasa'nın Gizlediği Mavi Işık Projesi Nedir?

Resim
NASA'nın Çok Gizli Hileli Buluşu Blue Beam Dünya üzerinde yaşamaya devam eden iki tür insan var. Biri iyiler, iyi niyetliler, zararsız, kan dökmeyen güzel canlılar. Bir diğeri ise aklımıza gelen ve aklımıza hiç gelmeyecek türlerde acımaksızın, üzülmeksizin her türlü kötülüğü yapmış ve yapacak olan zararlı varlıklar.

Asus'un Viral Reklam Videosu Çok Konuşulacak!

Resim
ASUS Başarılı Reklam ve Projeleri ile Dikkatleri Çekiyor Asus , yaptığı sürpriz çıkışlarla başarılarına her geçen gün imza atmaya devam ediyor. İzleyiciye sunduğu yeni viral reklam videosu ise oldukça ses getirdi. Asus, amiral gemisi akıllı telefonu Asus Zenfone 2 ve dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Asus ZenBook Ux305 için yeni reklam videosunu oluşturdu. Reklam mı? Gayet başarılı. Slogan için "her şey boombook olacak", "işte buna waouw denir" diyen Asus, kendi ürünlerinin reklamını yaparak rakiplerine meydan okuyor. Reklamda aslında Waouw'un CEO(Chief Executive Officer) icra kurulu başkanı olarak görev yapan Justin Cash, tam olarak insanların neye para verdiğini sorgulatıyor. Sahnede yerini alarak yeni ürünlerin tanıtımını yapıyor. Oldukça eğlenceli ve zekice hazırlanmış reklam, zannediyoruz ki Asus teknoloji ürünlerini bir kaç adım öne çıkarabilir.

Telefonunuzun Kablosuz Şarjı için Fluxport'u Deneyin

Resim
Fluxport Kablosuz Şarj ile, Telefonunuzu Kablosuz Şarj Edin   FluxPort Nedir?  Telefonumu Nasıl Kablosuz Şarj Edebilirim?  Son senelerin trendi olan akıllı telefonların, bataryaları daha günü yarılamadan yüzde ellinin altına düşüyor. Batarya tüketimini hızlandıran sebepler olarak da, geniş ve renkli ekranlar, çeşitli uygulamalar, ve tabii ki olmazsa olmazlardan olan WiFi veya 3G internetin olduğunu artık neredeyse tüm akıllı telefon kullanıcıları biliyor.  Bu soruna çözüm arayan birisi olarak şunu söylemek isterim ki, yolda, okulda, cafede, restoranda, kuaförde ve bir çok yerde priz derdi beni oldukça yoruyor. Şu aralar piyasada oldukça fazla ‘kablosuz şarj’ cihazı seçeneği olsa da, gerçek anlamda kablosuz şarj cihazı pek bulunamıyor. Kablosuz şarj cihazı deyince de aklımıza daha çok aşina olduğumuz Powerbanklar geliyor. Peki kablosuz şarj cihazı olan FluxPort ’u Powerbanktan ayıran özellikler nelerdir diye soracak olursak: Powerb