Kayıtlar

Ocak, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Türkiye'de Eğitim Sistemsizliği & İş Verenlerin Yüksek Beklentileri

Resim
Türkiye'de Eğitim Sistemsizliği Malum Türkiye'de çok ciddi eğitim sistemsizliği hakim. Bunun farkındayız. Eğitim sistemsizliğini eleştirmek için ne taraftan, hangi kısımdan başlayacağımızı da şaşırıyoruz. Çünkü fazlasıyla karmaşıklık, kurumlar arası iletişimsizlik ve çakışmalar da çoğu öğrencinin verim alamamasına neden oluyor. Buna delil olarak işsizliği ve yetişen verimsiz nesilleri örnek olarak gösterebiliriz. Elbette öğrencilerin kendileri ve bilim ile ilgilenmemeleri de buna delildir. Bu onların da tabi ki büyük hatasıdır. Ayrıca iş verenlerin okullar ve devlet arasındaki iletişimsizliği de, istedikleri gibi eleman bulamamalarının en önemli nedenleri arasında. İş verenler, bazı büyük beklentilerini nereye bildiriyor?

Necip Hablemitoğlu Kimdir? & Rus Katliamları

Resim
" Necip Hablemitoğlu Kimdir?    Sovyet Rusya’da Devlet Terörü Necip Hablemitoğlu, 1950’li yılların başında, o zamanlar Sovyet blokuna dahil bulunan Bulgaristan’dan Türkiye’ye sürgün edilmiş bir ailenin çocuğudur. Bu kitabı ise henüz 19 yaşında yazmıştır. Tıpkı bir doktora tezi hazırlar gibi, ulaşabildiği tüm kaynakları değerlendirerek bu eseri hazırlamıştır. Henüz 19 yaşında böyle bir eseri hazırlamak da hiç kolay değildir.

Abiye Modelleri & Tesettürlü Abiyeler

Resim
Hanımlar için çok özel abiye modelleri , abiye elbise modelleri , abiyeler, birbirinden farklı kesimlere sahip tesettür giyim günümüzde artık gelişmiştir. Sizin de bildiğiniz gibi internetin ortaya çıkışı ile daha hızlı ürün seçme ve tedarik etme imkanı doğmuştur. Hem evde, hem dışarda, nişan ve düğünlerde giyinebileceğiniz tesettürlü abiye elbise modelleri.
Aile İçi Tartışmalar Çocukları Ciddi Etkiliyor Aile içerisindeki anne babaların birbirleriyle tartışmaları, hatta kavgalar, daha sert tartışmalar, sesin yükseltilmesi çocukları oldukça etkiliyor. Çocukların gece korkularına neden olabiliyor. Anne ve babalar, çocukları için her zaman bir destek, sığınak yeridir, bir limandır. Hem de çocuklar için öyle güzel insanlardır ki onlar. Her şey anne ve babadan istenir. Çocuklar saatlerce ebeveyni ile vakit geçirir. Anne ve baba arasındaki hakaretler, şiddet, yüksek sesli tartışmalar çocuklarda çok önemli yaralara neden oluyor. Bu olayları sık yaşayan çocuklarda gece korkuları meydana gelmektedir. Bir ebeveyn, üç yaşlarındaki kızının geceleri korktuğunu, ağladığını öğrenip pedagoga başvuruyorlar. Uzman doktor aile ile görüşüyor. Görüşmeden sonra anne ve baba arasında geçen tartışmaların, çocukta olumsuz etkilere neden olduğunu öğreniyor. Doktor anne ve babayı bir danışmana sevk ediyor. Uzman Psikolojik Danışman, çocukların anne ve babaları