Kayıtlar

Mart, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

İşte Benim Sitilim-Selay Topçuoğlu Kimdir?

Resim
Gün geçtikçe ilginç yarışma programları görüyoruz. Moda, giyim ve kombinlerin bayanlara şık ve farklı bir görünüş kattığı ortada. Juriler ise acımasızca eleştirilerini yapmaya devam ediyor. Ekranlarda en sevilen programlar arasında kalmaya devam eden işte benim sitilimde her geçen gün, farklı mankenleri görüyoruz. İşte benim sitilim yarışma programında jurilerin mankenlere karşı ezici yorumların, belki günlerce konuşulması mankenleri yıldırmıyor. Programa katılım ve yüksek puan kazanma hırsı iyice artıyor.

Hackerlar Arabanızı Kontrol Edebilir, Siber Saldırılar Devam Ediyor!

Resim
Texas Üniversitesi 'nde bir araya gelen bazı öğrenciler yaptıkları deneyde, denizde giden herhangi bir gemiye sahte GPS sinyalleri gönderdiler. Bunun sonucunda geminin güzergahı değişti. Gemi, gittiği istikametten saptırılınca hackerların ulaşamayacağı yer hangi bir sistemin varlığını iddia etmek iyice zorlaştı. Siber korsanların akıl almaz yeteneklerinin her geçen gün arttığına da tekrar şahit olduk. Siber saldırılar an içerisinde bile ülkeler arası devam etmektedir. Her geçen gün savunma sistemlerine olan ihtiyacımız artıyor. Siber saldırılara karşı koyabilmeli, kendimizi ve cihazlarımızın savunmasını artırmalıyız.

Batman ve Süperman: Adaletin Şafağı

Resim
Teknolojinin gelişmesi ile muazzam filmlere şahit oluyoruz. Bu filimlerden sadece bir tanesi de hepimizin reklamlarda sık gördüğü ve Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda olan Batman ve Süperman: Adaletin Şafağı filimi. Filim seyircilerden tam not almaya devam ediyor. Filim 7.6 puan ile çıkış yapmayı başardı. Batman ve Süperman, aldığı yüksek not ile diğer seyircileri de kendine çekecek gibi

İngiltere, Arşivlerinden Çok Gizli Uzaylı Dosyalarını Çıkarabilir!

Resim
İngiltere hükümeti, yıllardan beri halka açmadığı " x-files " adlı gizli dosyaları yayımlama ihtimalinin bulunduğunu açıkladı. UFO 'ların varlığını kanıtlayan deliller ya da olaylar x-files dosyalarında saklı. Gizli tutulan bu dosyaların peşinde olan aynı zamanda Lordlar Kamarası üyelerinin desteğini alan UFO araştırmacıları, tam 30 yıldan beri bu dosyalara ulaşmayı istiyor. X-files dosyaları , Savunma Bakanlığı'nın arşivlerinde çok gizli 18 dosyadan oluşuyor. 

Pegasus Havayolları Personel Alıyor - Mart 2016 İş İlanları

Resim
2016 Mart ayı itibari ile Pegasus Havayolları personel alımı yapacağını yayınladı. Pegasus Havayolları , Türkiye'de hızla gelişmekte olan bir havayolları hizmeti. Gelişen ve büyümekte olan Pegasus airlines, farklı sahalara yayılmakla birlikte yeni personellere de ihtiyaç duyuyor.

En güzel Abiye Modelleri, Üzeri Dantel Kaplamalı Abiye Elbise

Resim
En güzel abiye modelleri için doğru adrestesiniz. 2016 abiye modelleri ile kendinize uygun ve beğendiğiniz abiye modellerini inceleyebilirsiniz. Modanın hızlı değişmesi ile sürekli farklı ve göz alıcı ürünler üretilmeye devam ediyor. Örneğin üzeri dantel kaplamalı abiye elbise modellerini de incelemenizi tavsiye ederiz. Gerçekten oldukça şık gözüküyorlar. Düğünlerde ya da nişan için tercih edilebilir göz kamaştırıcı modeller tasarlanmaya devam etmektedir.

Google Play & Ilginç Uygulamaları ve Ilginç Oyunları & Toyota 86AR

Resim
Yazılım teknolojisi son 50 yıldır oldukça gelişti ve an itibari ile de gelişmeye devam ediyor ve devam edecek. Artık yazılım dünyasının sürekli değişiminin ve gelişiminin yanında elektronik ürünlerin de üretilmesi ve gelişmesi devam etmektedir. Bir yandan elektronik teknolojisi diğer taraftan yazılım teknolojisi zaman içerisinde iç içe geçmiş ve entegre olmuş durumda.