Kayıtlar

Nisan, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bionluk Websitesinin Faydaları,Şirketinizin Tanıtım Videosunu Yaptırın

Resim
Şirketinizin Tanıtımını Video ile Yapın, Uygun Fiyatlara Hem gerçek hayatta hem internet üzerinde insanların takıldıkları, çözüm aradıkları, yardıma ve elemana ihtiyaç duydukları noktada bionluk gibi internet sitelerinde çok faydalı hizmetler bulunuyor. Bu tarz sitelerde hem para kazanmak hem de tecrübeleri ile, yardıma ihtiyaç duyan diğer insanların işlerini hızlı bir şekilde yerine getirebilen tecrübeli uzmanlar bulunuyor. Yapılması gereken bir işiniz var fakat siz yapamıyorsunuz ya da vaktiniz çok kısıtlı ve bir uzmana, elemana ihtiyacınız var. Konusunda uzman ve bu işlerin içerisinde olan, yapılacak işte bilgili kişilere ihtiyacınız varsa bu siteye hemen uğramalısınız. Bu tür sitelerde iş yaptırmak isteyenlerle, işi bilenler ve verilen bir işi yapan kişiler buluşuyor.

Survivorda Kim Elendi? & SMS Sonuçları

Resim
Survivor'da Kim Elendi? SMS Sonuçları Nasıl? Türkiye'nin en çok sevilen yarışma programı Survivor bütün hızıyla devam ediyor. SMS oylama sonuçları ile de en az oyu alan kişiler maalesef adadan ayrılıyorlar. Her zaman rekabetin yüksek olduğu Survivor 'da beklenmedik performanslar, ataklar görebiliyoruz. Hatta bazı yarışmacılara bile rakiplerinin çıkışları ve performansları sürpriz olabiliyor. Survivor'da kim elendi merak ediyorsanız hemen takip edin. SMS oylama sonuçlarını ve kimin elendiğini, hangi yarışmacının ne kadar SMS oyu alabildiğini yakından inceleyelim.

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı

Resim
Türk Grafik Tasarımcısı Emrah Yücel Kimdir? Profesyonel, alanında uzman ünlü Türk Grafik Tasarımcısı . Emrah Yücel, 24 Mayıs 1968 yılında Diyarbakır'da doğdu. Aslen Ankaralı olan Emrah Yücel 'in annesi Sezer Yücel edebiyat, babası Hasan Yücel ise resim öğretmenliği yapmıştır. İlk altı ay sonrasında Ankara'ya taşınmışlardır. Daha sonraları Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarım bölümünden 1989 yılında mezun oldu. Şu an ise hayallerinin gerçek olduğuna bizzat şahit oluyor. Ünlü bir çok Hollywood filimlerinin afişlerini,  aktarılmak istenen mesajı ile birlikte   seyircilerle buluşturuyor. Emrah Yücel , afişlerle kitleler arasında iletişim kuruyor, ilgili mesajı başarılı bir şekilde aktarıyor.

Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm & Diriliş Ertuğrul Son Bölüm

Resim
Hemen her geride bıraktığımız haftalarda televizyonda yayınlanan dizileri de geride bırakıyoruz. Dizilerden bir kısmı tutuyor bir kısmı da düşük reyting aldığı için yayından kaldırılıyor. Yeni dizi Diriliş "Ertuğrul" ise bomba gibi geldi bugün 10.12.2014 akşamı TRT 1 de yayınlandı. Bu dizi tutmaz dediklerimiz tutabilirken, tutar bu dizi dediklerimiz ise bir anda çöküş sürecini yaşıyor. Yönetmen ve film yapımcılarını zor duruma düşürüyor. Diriliş Ertuğrul 58. bölümü seyredin.

Google Play Store'da Alto's Adventure Oyunu

Resim
Movie Maker: Alto's Adventure - Slideshow Eski tetris oyunlari ile bazılarımız çocukluğunu yaşadı, bazıları ise Nintendo Game Boy ile büyüdüler. Daha sonra Nintendo Sd ler Advance..vs geliştikçe 1992 kuşağı ve sonrakiler daha şanslı yıllar geçirdi. O zamanlar bizleri etkileyen bu güzel oyunlar günümüzde de gelişimine devam ediyor. Google Play Store hizmeti ve akıllı telefonların gelişmesi,  game boy benzeri oyunları hızla geride bırakmaya devam etmektedir. Artık herkesin cebinde Game Boy 'dan daha fazlası var. 

Çinli Şirket, Huawei P9 Tanıtımını Yaptı

Resim
Çinli dev şirket, Huawei P9 için yine Londra'da tanıtımını gerçekleştirdi. Londra'daki basın toplantısında Huawei P9 hakkında tanıtımlar ve özelliklerinden bahsedildi. Huawei P9 telefonunun çeşitli teknik özellikleri ve fiyatları merak ediliyor. Tanıtımı yapılan Huawei P9 telefonunun özellikleri nedir? Kamera özelliği ve bataryası nasıl? Ekran özelliği ve Huawei P9 fiyatı ne kadar ? Huawei P9 ve P9 Plus Fiyatı ne kadar?  

Survivor'da Elenenler ve Güncel SMS Sonuçları

Resim
Survivor'da Kim Elendi? - Güncel SMS Sonuçları Dün yapılan SMS oylamasında en çok seyredilen ve merak edilen Survivor yarışmasında elenenlerin isimleri ortaya çıktı. Oylama sonucu Yılmaz Morgül 'ün aleyhine sonuçlanarak adadan ayrılmasına neden oldu. Adadan elenen isim Yılmaz Morgül SMS sonuçlarında en az oyu aldı. Böylece Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu.

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Resim
Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Fakat.. Rastladığımız bazı internet sitelerinde insanların yakındığı önemli bir sorun var. Bazı forum sitelerinde neden evlenemiyorum ? Evlenirsem mutsuz bir evlilik mi yaşarım? Evlenmek istiyorum ama evlenemiyorum.. gibi tartışmalar uzayıp gidiyor. Evlenememe korkusu insanları sarmış gibi. Toplum mühendisleri bu konuyu ne kadar inceliyor, ilgileniyor ya da farkındalar mı bilemiyoruz ama bu önemli konuya da bir çare bulmaları gerek. Devlet, bu konuyu ciddi ciddi düşünüp çözüm üretmeli. Fikir üretmeli ve uygulamaya da geçmelidir.

Twitter Özgürlükleri Kısıtladı - Minik Kuş Rahatsız Oldu

Resim
Geçtiğimiz günlerde twitter olayını sanırım duymuşsunuzdur. Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi olan, milyonlarca kullanıcı hesabını ve etiketleri barındıran böylesine popüler bir sitenin etiketlere ya da içerisinde bulunan bir resime müdahale etmesi ve bundan rahatsız olması doğru mudur sizce? Saniyede milyonlarca paylaşım yapılan ve maalesef Türkiye'de de resmi ofisi bulunmayan bir sosyal paylaşım alanı. Minik kuş neden öfkelendi?  Onu kim kızdırdı? Twitter 'ın, bir ülkenin liderine olan sevgi gösterisi ve insanların sevgi paylaşımı karşısında ciddi bir rahatsızlık hissetmesi çok düşündürücü.. 

Survivor'da Kim Elendi? 30 Mart 2016 Sonuçları

Resim
Survivor'da kim elendi sorularına işte cevap: Yarışmacılar daha çok sms oyları ile puan kazanabildikleri için elemeler de bildiğiniz gibi bu oylamaya göre şekilleniyor. Nihal Candan , en az sms oyunu alarak elenenler arasına girdi. Gönüllüler arasından seçilen yarışmacılar mücadelelerine devam ettiler fakat Nihal Candan İbrahim'in adını söyleyerek elendi ve adadan ayrıldı. Survivor en çok seyredilen yarışma programını belirli saatlerde canlı olarak seyredebilirsiniz. Merak edilenler, çekişmeler, heyecan, elenenler ve daha fazlası..